Coton de Tulear
Alle billeder på denne hjemmeside er copyright 2007-2018 ©MM-Foto.
(C)2009-2018

markmøller.dk
markmoeller.dk
Kennel Markmøller's Coton

Hjemmesiden er
opdateret 25-03-2018
Hvalpe kuld B
Nyhed
Molly
Jespersen's Chili Pepper

Molly & Chili Pepper er nu de stolte forældre til 3 skønne hvalpe født d. 28. nov 2010.

Se alle billederne fra hvalpe kuld B
15-01-2011 (Dag 48):
Så er de små hvalpe blevet 7 uger gamle, og der sker noget med dem helt tiden. De elsker at lege ude på gulvet, hvor alt bliver udforsket. Der bliver leget med diverse bamser og legetøj. Det skal helst være det samme de vil lege med på en gang, og så går den vilde jagt. De er meget kælne alle 3, og elsker når vi sidder og leger med dem på gulvet (Vi kan slet ikke lade være). Deres leg kan godt være lidt voldsom nogle gange, men så må mor Molly hen og sige stop med et bjæf, og så er der ro. De har respekt for deres mor.
De elsker også, hvis de kan få fat i en avis og ruske den rigtig kraftigt. De har også været ude i haven og udforske den store verden, det syntes de var rigtig sjovt. Der var mange nye ting at snuse til.
De spiser nu kun hvalpefoder. Og dog, kan de få en lille tår ved mor er det nu det bedste, men det er jo mor der bestemmer. De er også blevet chippet, det synes de nu ikke var så sjovt, og de gjorde avs, så de var lidt trætte bagefter.
Deres kommende familier har også været og besøge hvalpene for 2. gang, men der er jo også kun en uge til de små pus flytter hjemmefra. Heldigvis kommer de ud til nogle super gode familier, som glæder sig rigtig meget til deres lille nye hund.

04-01-2011 (Dag 37):
Så er de 5 uger rundet, og hvalpe har udviklet sig meget siden sidste opdatering. De kan nu løbe nogenlunde sikkert og får nu hvalpefoder der er knapt så opblødt i vand. De er også begyndt at udfordre Molly lidt. Molly nyder at lege med de små.

28-12-2010 (Dag 30):
Hvalpene er nu blevet 4 uger gamle.  De skøjter nu ikke så meget rundt, som Bambi på glatis mere, på det glatte gulv. Nu kan de komme hurtigt frem og undersøger alt. Hvalpene har også fået smag for hvalpefoder. Første gang de fik det, gik det som om de aldrig havde fået andet. Molly holder godt øje med dem når de spiser, nok mest for at holde øje med om de levner noget til hende (hun spiser resterne).
De er også rigtig begyndt at lege og tonser godt rundt med hinanden. De er også startet med at kravle ud af hvalpekassen nu, når lågen er nede. Det går rigtig stærkt nu. De har også 4-doblet deres vægt, så de er nogle små søde bløde bamser.
Hvalpene har nu også prøvet at have et lille halsbånd på. Uha, det synes de ikke var sjovt.

20-12-2010 (Dag 22):
Hvalpene er nu blevet 3 uger.  De er blevet noget mere sikre på benene. Det går dog bedst når de er inde på tæppet, hvor de kan stå fast og komme mere op på benene. Når de kommer ud på aviserne for at tisse, er de straks mere bambi på glatis, men det bliver bedre for hver dag der går. De er begyndt at lege med hinanden en lille smule. Det ser rigtig sødt ud. Becca har også haft den ene pote oppe på kanten af hvalpekassen, så det varer nok ikke længe før de gerne vil ud og se den "store verden" uden for kassen.

13-12-2010 (Dag 15):
Så er hvalpene blevet 2 uger gamle. De små fik øjne da de var 10 dage gamle.  De har fået klippet deres små spidse negle, for at skåne Molly´s mave.
De tager godt på i vægt, men der er også servering op til flere gange om dagen, med god fed fløde. Hvalpene er flyttet over i en større kasse, hvor der er meget mere plads. De er begyndt at komme lidt mere op på deres små ben, men der er ikke let at holde balancen. Balthazar har forsøgt at klø sig med det ene bagben, det var alligevel lidt af en udfordring at holde balancen på 3 ben.

05-12-2010 (Dag 7):
Så er det blevet 2. søndag i advent, og de 3 små hvalpe er blevet 1 uge gamle.
Der sker noget med dem hele tiden. De har allerede fordoblet deres vægt.
Selv om de kun er 1 uge gamle og faktisk kun spiser og sover, så kan man bruge rigtig lang på bare at kikke på dem. De er ikke i tvivl om når mor Molly kommer og de kan lugte mad, så kan de godt give lyd fra sig.
Molly er rigtig glad for sine små hvalpe, men stadig også meget kælen og elsker at blive kælet med. Siger hvalpene bare det mindste pip, så er hun hurtig tilbage i kassen hos de små.

28-11-2010 (Dag 0):
Så blev det 1. søndag i advent og Molly har nu fået overstået hendes fødsel.
3 små dejlige hvalpe 2 tæver og 1 lille han. Fødslen gik rigtig godt. Var ude at gå en lille tur med hende uden der havde været tegn på fødsel. Da vi kom hjem begyndte hun at halse lidt, og en halv time efter blev den første tæve født kl. 1.30. En fin en på 230 g. Hvalp nr. 2 (hannen) kom ca. ½ time efter, han vejede 246 g. Den sidste tæve lod vente på sig, så hun kom først til verdenen omkring 5.30, men en super fin tæve på 240 g. Alle 3 hvalpe har det rigtig godt, og Molly er en super mor, som tager sig rigtig kærligt, af sine små hvalpe.