Coton de Tulear
Alle billeder på denne hjemmeside er copyright 2007-2018 ©MM-Foto.
(C)2009-2018

markmøller.dk
markmoeller.dk
Kennel Markmøller's Coton

Hjemmesiden er
opdateret 25-03-2018
Hvalpe kuld C
Nyhed
Molly
Bomuldshunden's Geysir (Milo).
Ny dansk Champion 2012

Molly & Milo er nu de stolte forældre til 2 skønne hvalpe født d. 9. feb. 2013.

Se alle billederne fra hvalpe kuld C
10-03-2013 (Dag 29):
Hvalpene er nu 4 uger, og der er sket rigtig meget med dem. De er nu flyttet ud i køkkenet over i den store hvalpekasse, og de kommende købere kan følge dem LIVE på vores webcam. Der var i starten rigtig langt fra den ene ende til den anden, og de blev hurtigt trætte efter en enkelt tur. De er nu begge kommet godt op på benene. Det går rigtig godt når de er i hvalpekassen. Der er lidt større problemer når de kommer ud på de glatte klinker. Chanel fik det hurtigt lært, og går nu sikkert. Cille syntes det er meget svært at få bagdelen med op, og ligner lille Bambi på glat is.
De har prøvet at få opblødt hvalpefoder for første gang. Chanel spise med stor appetit. Cille syntes godt nok det var noget underligt noget, og skulle ikke have noget.
De er begge meget kælne og vil begge rigtig gerne op og snakkes med, og kommer hurtigt hen til lågen af hvalpekassen,  når de kan høre vores stemmer. Chanel kan også nu selv komme ud fra kassen når lågen ikke er lukket op.
De begge meget interesseret i legetøj, og er begyndt at ruske det lidt. De er også begyndt at lege med hinanden.
Nicki kan dog ikke helt forstå det ikke er hendes legetøj, og har været ned i kassen og hente det flere gange, da hun mener det er hendes.
Nicki har fået accept fra Molly, at det er ok hun hjælper lidt med pasningen, uden for kassen, og det gør hun gerne. Hun er meget glad for sine 2 små søskene.

26-02-2013 (Dag 17):
De små hvalpe er nu blevet 14 dage gamle, og bliver sødere og sødere for hver dag der går. De har begge fået øjne med 1 dags mellemrum. De er begyndt at komme lidt mere op på deres små ben, men kroppen er stadig lidt tung, for de små ben. Molly serverer fløde op til flere gange dagligt, så det ses tydeligt på deres vægt, at de tager godt på. De har fået klippet deres små negle, så de ikke kradser Molly på maven.
Nicki er stadig meget interesseret i de små hvalpe, og kan ikke helt forstå hun ikke må deltage i pasningen af de små for Molly.

19-02-2013 (Dag 10):
Hvalpene er nu over 1 uge gamle, og de er bare så skønne. De har fordoblet deres vægt og vejer nu ca. 450 g. Pigmenten er begyndt at komme meget tydelig frem, på deres små snuder og læber. Molly er rigtig glade for de små hvalpe. Hun er meget opmærksom på de mindste små piv fra de små. Hører hun det mindste piv, er hun tilbage i kassen. Nicki vil også rigtig gerne hjælpe, med de små, men det er endnu ikke helt ok med Molly endnu. Nicki må dog komme lidt tættere på hvalpekassen end tidligere.
Selv om prinsesserne endnu ikke har fået øjne, og stadig kun spiser og sover, så kan man får lang tid til bare at kikke på de små skønne hvalpe.

09-02-2013 (Dag 0):
Molly har født 2 små prinsesser. Hele fødslen var overstået på 5 kvarter. Kl. 19.45 blev lille Cille født, og 3 kvarter efter kom lille Chanel til verdenen. De fine hvalpe vejede hhv. 193 og 198 g.
Molly er rigtig glad for de små hvalpe, og viger næsten ikke fra hvalpekassen.
Nicki er også meget interesseret i de små nye hvalpe, men Molly lader ikke Nicki komme for tæt på. Hun passer godt på de små hvalpe.