Coton de Tulear
Alle billeder på denne hjemmeside er copyright 2007-2018 ©MM-Foto.
(C)2009-2018

markmøller.dk
markmoeller.dk
Kennel Markmøller's Coton

Hjemmesiden er
opdateret 25-03-2018
Hvalpe kuld D
Nyhed
Nicki
Jegums Loving Timmie.

Vores hvalpe bliver solgt som familiehunde.

Vores kennel er på hobby plan og vores hunde er en del af familien, så vi har kun hvalpe, når vi har tid og overskud til det. 
Vi ligger stor vægt på, at hvalpene bliver socialiseret og præget, så de bliver velfungerende. Hvalpene er selvfølgelig inde i huset hos os, de første 8 uger.

Vi garanter for forældrenes sundhed, og vi ikke avler på hunde med sygdomme.
Begge forældre har fået sundhedstjek hos dyrlægen, og er undersøgt fri for øjensygdomme og patella luksation (løse knæled).

Disse sundhedstjek ses også på DKK stamtavle som hvalpene får med hjem.
Det er jeres garanti for at forældrene til jeres hvalp er sunde og raske.

Vi lægger meget vægt på gensidig tillid mellem os og de kommende hvalpekøbere.
Det er vigtigt for os, at i også føler det er det rigtige sted at købe jeres kommende lille coton hvalp.

I vil blive tilbudt, at besøge os, så vi kan møde hinanden og i kan se Molly & Nicki.
Det er her vi ser en evt. hvalpekøber an. Vi lægger MEGET vægt på, vores små hvalpe, havner i de rette familier, som har tid og overskud til et nyt familiemedlem og til pelspleje de næste mange år frem.
I kan se, hvor jeres lille nye Coton de tulear hvalp, vil bo og blive præget de første 8 uger af dens liv.

Efter besøget hos os, kan i blive skrevet op på en venteliste til en hvalp.

Vi ligger ligeledes MEGET stor vægt på, at de kommende familier, har gjort sig overvejelser om, hvad det vil betyde for familien at få en lille hund. Se under [Om racen].
Det er ligeledes MEGET vigtigt at, man også har med i sine overvejelser, at det kræver at man har tid og overskud til pelspleje, som er en MEGET vigtig del, når man har valgt en coton. Se under [Coton Pels Pleje].

Når hvalpene er ca. 3-4 uger, vil i blive tilbudt at komme på besøg for at se hvalpene. Det er vigtigt at moderen og hvalpene har ro de første uger.  Når hvalpene er 6-7 uger, vælger i jeres lille coton hvalp. Der har de har fået mere personlighed, og i kan vælge den coton som passer ind i jeres familie.
Vi ønsker at holde kontakt til hvalpekøberne, så vi kan følge de små hvalpe, og vil altid blive glad for en mail og billeder af de små poder.

Når hvalpekøbere kommer og henter deres lille nye coton på 8 uger vil dette medfølge:


Hvalpekøbere er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning omkring deres coton hvalp.
23-12-2013 (Dag 0):
Natten til den 23. dec, Fødte Nicki 4 dejlige hvalpe. Først 2 hanner, og derefter 2 tæver alle omkring 200g.
Det hele var overstået på 5 kvarter, og Nicki var bare en rigtig super hundemor, der straks tog sig af sine hvalpe. Hvalpene har allerede taget godt på med fløde fra Nicki´s mælkebar (der er fri bar). Der guffes også det meste af dagen.
Mormor Molly ville også rigtig gerne deltage i pasningen af de små søde hvalpe, men har endnu ikke fået grønt lys fra Nicki.

28-12-2013 (Dag 5):
Hvalpene fylder nu snart 1 uge og vægtforøgelsen er til at få øje på. De små har allerede taget omkring 50% på i vægt og vejer nu over 300g.

05-01-2014 (Dag 14):
De små hvalpe er nu blevet 2 uger, og er nu flyttet over i den store hvalpekasse. De bliver hurtig trætte, da der er langt at kravle fra den ene ende af kassen til den anden.
De har alle fået øjne. Dino var der første, og derefter Dolph, og til sidst Debbie og Dixie.  De er begyndt at bevæge sig lidt mere, men hviler helst sammen med mor Nicki, som stadig er så glad for alle sine små hvalpe. Mormor Molly vil også rigtig gerne deltage i pasningen af de små hvalpe, og må nu også gerne komme lidt tættere på dem, men det er stadig Nicki der bestemmer.

26-01-2014 (Dag 35):
De små hvalpe er nu blevet 5 uger, og de bliver sødere og mere frække for hver dag der går.
De er begyndt at komme ud af hvalpe kassen, og det er noget de elsker. De leger meget med hinanden, og elsker også deres legetøj. De er alle meget kælne, og er hurtige til at komme når de kan høre vores stemmer.
Hvalpene er også begyndt at få opblødt hvalpefoder, men Nickis mælk er nu nummer 1. Hvalpene er også meget heldige med at de har 2 som gerne vil passe dem, både mor og mormor Molly, som er meget glad for dem.

02-02-2014 (Dag 41):
Så er de skønne hvalpe blevet 6 uger gamle, og de er meget aktive, og elsker at komme ud på gulvet og lege, med hinanden og deres legetøj. De er også blevet meget mere modige og tingene foregår tit i spring, løb eller små hop.
Det går bedre med at spise, og de spiser alle med god appetit, og er ikke så tit hende ved mor Nicki, selvom det stadig er nummer et. De er MEGET kælne og kærlige alle 4. De elsker når de hører vores stemmer og vil hen og snakkes med, og helst alle sammen på en gang. Når de er ude har de 2 observatører der sørger for alt foregår som det skal. Både Mor Nicki og Mormor Molly holder godt øje med de frække hvalpe, og de syntes ikke altid det er sjovt at blive bidt i halen eller pelsen af de frække små poder.Nicki & Timmie er nu de stolte forældre til 4 skønne hvalpe født d. 23. dec. 2013.

Se alle billederne fra hvalpe kuld D