Coton de Tulear
Alle billeder på denne hjemmeside er copyright 2007-2018 ©MM-Foto.
(C)2009-2018

markmøller.dk
markmoeller.dk
Kennel Markmøller's Coton
Hjemmesiden er
opdateret 25-03-2018
Hvalpe kuld E
Nyhed
Nicki

Vores hvalpe bliver solgt som familiehunde.

Vores kennel er på hobby plan og vores hunde er en del af familien, så vi har kun hvalpe, når vi har tid og overskud til det. 

Vi garanter for forældrenes sundhed, og vi ikke avler på hunde med sygdomme.
Begge forældre har fået sundhedstjek hos dyrlægen, og er undersøgt for øjensygdomme og patella luksation (løse knæled).

Vi lægger meget vægt på gensidig tillid mellem os og de kommende hvalpekøbere.
Inden i bliver skrevet op på venteliste, bliver i tilbudt at komme og hilse på os, Molly og Nicki. Det er vigtigt for os, at i føler det er det rigtige sted at købe jeres kommende lille coton hvalp, og i kan se, hvor jeres lille nye hvalp, vil bo og blive præget de første 8 uger af dens liv.

Det er af stor betydning for os at kende vores hvalpekøbere, og vide hvor "vores" hvalpe kommer til at bo de næste mange år. Under besøget  kan vi tale om jeres forventninger  og ønsker for hvalpen.

Vi lægger MEGET vægt på, vores små hvalpe, havner hos de rette familier, som har tid og overskud til et nyt familiemedlem og hvad det vil betyde for familien at få en lille hund de næste mange år. Se under [Om racen].

Pelsplejen er en MEGET vigtig del, når man har valgt en coton. Se under [Coton Pels Pleje].

Hvalpene bor de første 2-3 uger i et værelse hvor der er ro til både mor og hvalpene. Derefter flytter de ind i vores køkken/alrum, hvor de bliver udsat for de mest almindelige lyde i dagligdagen. Hvalpene vil møde mange forskellige typer mennesker og lyde, husholdningsmaskiners snurren, støvsugeren, dørklokken, høje stemmer osv.  De vil have oplevet haven og de vil have kørt i bil. Det er en stor fordel når hvalpekøbere henter deres lille hvalp.
Vi ligger meget stor vægt på, at hvalpene bliver socialiseret og præget i alle 8 uger, så det bliver en velfungerende og harmonisk hvalp i får med hjem.

Ved 5-6 ugers alderen kommer hvalpene ud i haven hver dag. Det er noget de små hvalpe elsker, og de finder hurtigt ud af, at det er rart at tisse her.

Det er vigtigt at moderen og hvalpene har ro de første uger så når hvalpene er ca. 3-4 uger, vil i blive tilbudt at komme på besøg for at se hvalpene.
Når hvalpene er 7 uger, har de har fået mere personlighed , og vi kan i fællesskab finde den lille coton hvalp der passer ind i jeres familie.
Hvalpene er klar til at flytte ud til deres nye familier, når de er 8 uger gamle.

Når i kommer og henter jeres lille nye coton hvalp på 8 uger følger dette med i købet:
"    Chipmærkning.
"    Første vaccination.
"    Fået sundhedstjek hos dyrlæge.
"    Fået ormekur 2 gange.
"    En DKK Stamtavle.
"    Foder til den første uge.
"    Pelsplejekursus.
"    Et lille tæppe som dufter af mor og det 'gamle' hjem + lidt andre småting.
"    Vejledning i shampoo og pelsplejeprodukter.
"    En hvalpeguide, hvor man kan læse lidt om, hvordan man passer hvalpen den første tid.

Hvalpekøbere er altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning omkring deres coton hvalp.

Jegums Loving Timmie.
Nicki & Timmie er nu de stolte forældre til 5 skønne hvalpe født d. 21. apr. 2015.

Se alle billederne fra hvalpe kuld E

21-04-2015 (Dag 0):
Nicki Fødte 5 dejlige hvalpe. 4 hanner og 1 tæve alle omkring 200g. Hele forløbet tog 2 timer og Nicki tog sig straks tog sig af sine hvalpe.

26-04-2015 (Dag 5):
De små hvalp er nu blevet 5 dage gamle, og er slet ikke til at stå for. Nicki er en super mor for sine små hvalpe, og er bare så glad for dem. Mormor Molly er meget interesseret i de små nye men holder sig dog lidt på afstand.
De små hvalpe er begyndt at få små sorte næser og læber. Selv om hvalpene ikke har fået øjne endnu, kan man få rigtig lang tid til at beundre 5 små hvalpe.

28-04-2015 (Dag 7):
De fem små uldtotter udvikler sig fint. De tager alle rigtig fint på i vægt og bruger deres lugtesans meget. De kan lugte så snart Nicki (mælkebaren) nærmer sig. De vimser rundt, og der kæmpes om at få de bedste dievorter. De små hvalpe elsker at ligge sammen.
Nicki klarer opgaven som mor til de fem små hvalpe rigtig flot. Hun slikker og nusser dem, og er rigtig meget i kassen hos dem. Hun nyder stadig også at komme ud og selv blive kælet og nusset med, når hvalpene tager en lille lur. Nicki er dog meget hurtig tilbage i kassen hos dem, hvis hun hører et lille piv. Molly har "fået lov" af Nicki til at nærme sig hvalpene lidt mere, men stadig kun på afstand.

05-05-2015 (Dag 14):
De små hvalpe er nu 2 uger gamle, og de har alle fået øjne, og ser lidt af den store verden. De er begyndt at komme lidt mere op på deres små ben, og har halen løftet. De er slet ikke til at stå for. Nicki leverer ren fløde til de 5 små basser, og det ses tydelig på deres vægt.  Molly har fået lov til at komme op i kassen til dem af Nicki, og Molly er meget glad for sine små børnebørn, og hjælper gerne i pasningen af de små. De små elsker at ligge og putte sammen, og ved allerede hvordan de kan ligge mest mageligt.

23-05-2015 (Dag 32):
De 5 små hvalpe er nu blevet 4,5 uge, og er slet ikke til at stå for. De er nogle meget kælne og meget legesyge små hvalpe. De elsker når de kan komme ud på gulvet for at lege, og løbe rundt. De er rigtig gode til at stå fast på det glatte gulv, og de går meget på opdagelser i deres store nye verden. De er begyndt at få opblødt hvalpefoder, hvilket bliver spist med stor appetit, men mor's mælk er stadig nummer 1.
De er nogle meget kælne hvalpe, og kommer hurtig hen til lågen for at blive snakket med, når de hører vores stemmer, og de vil selvfølgelig snakkes med allesammen på samme tid. De leger meget med hinanden, og er også meget interesseret i deres legetøj. Mormor Molly deltager aktivt i pasningen af de 5 små hvalpe, så de er godt forkælet.

05-06-2015 (Dag 44):
De små hvalpe er nu blevet 6 uger gamle, og er blevet meget frække og modige. Der skal undersøges mange ting, og de er alle meget nysgerrige og utrolige Kærlige. Når de skal op af hvalpekassen om morgenen vil de alle op på samme tid, og vil alle snakkes med på samme tid. Alle deres bevægelser foregår gerne i løb eller små spring. De elsker når de kan blive nusset med og de finder hurtig på noget der skal undersøges. De har været ude at lege, det var rigtig sjovt at have meget plads at løbe rundt på, og hoppe rundt i græsset.