Coton de Tulear
Alle billeder på denne hjemmeside er copyright 2007-2018 ©MM-Foto.
(C)2009-2018

markmøller.dk
markmoeller.dk
Kennel Markmøller's Coton
Hjemmesiden er
opdateret 25-03-2018
Om os...
Nyhed
Vi er en familie på 4 Mor, far og 2 teenagedrenge.
Vi bor i Støvring, ca. 20 km. syd for Aalborg, og er en lykkelig ejer af en coton de tuleár, som vi fik tilbage i sommeren 2007.
Vi har altid været af den overbevisning, at vi ikke skulle have hund, da vi har allergi i familien, deriblandt overfor hund. Heldigvis viste det sig at der ingen reaktion var over for cotonen, og i 2007 kunne vi hente vores dejlige Molly. Se mere information under Allergi.
Da Molly fik sit andet kuld hvalpe valgte vi at beholde Nicki. Det har været til stor glæde for hele familien, at få en lille hund mere. Ikke mindst for Molly som virkelig nyder, at der er kommet en legekammerat i huset. 
Vi har en dejlig have, som Molly og Nicki elsker at være i, og bor tæt på Rold skov, som har dejlige natur områder, som også tit bliver udforsket på gåture.

Molly en tur i Rold skov
En løbetur ved vesterhavet
Molly og Nicki er en del af familien, hvor vi laver en del sammen. Både Molly og Nicki går til agillity, én gang om ugen, og de elsker det. Begge hunde elsker at gå ture og er næsten altid friske på at lege, eller bare være, hvor vi er. Vi synes, det er vigtigt og sjovt at lave deres hverdag spændende og udfordrende, med forskellige aktiviteter.

Molly I fuld fart på en agility bane.
Begge vores hunde er avlsgodkendte på DKK udstillinger og vi er medlem af Dansk Kennel Klub.

Vores målsætning er at opdrætte sunde, raske og racetypiske cotoner, med netop de fremragende egenskaber og det dejlige temperament, som kendetegner den fantastiske race.
Vi følger selvfølgelig Dansk kennel klub´s etiske anbefalinger ang. avl.
Det er et stort arbejde og ansvar at opdrætte coton hvalpe, derfor opdrætter vi kun hvalpe ca. 1 gang om året, eller når vi har tid og overskud til dette.

Vi satser på at lave et godt kvalitetsopdræt, og give vores hvalpe den bedst mulige start på livet. Se mere info under hvalpe.
Molly's 1. kuld hvalpe (Se flere billeder under [Hvalpe Kuld A]).